diumenge, 21 de juny de 2020

ACOMIADAMENT

Hola gatets i famílies!
Hem arribat al final de curs i amb ell, al final de cicle, l'any que ve anireu a primer! 
Aquí acaba la nostra aventura junts. A partir d'ara, tendreu una altra mestra i arriba el moment en què us he de dir adéu. Tal i com us dic en aquest vídeo d'acomiadament, ha estat un real plaer ser la vostra mestra, conèixer-vos i compartir tantes coses junts. Sempre us guardaré al meu cor i me teniu sempre per allò que necessiteu. Us tenc guardades un munt d'abraçades, tenc ganes de tornar a veure els passadíssos plens de les vostres rialles, la vostra alegria, Ojalà aviat tot torni a ser tan normal com polit amb les coses que un ordinador no ens podrà mai aportar. Gràcies també a les vostres famílies per ser tan especials, tan col·laboradores tan partíceps de tot allò que hem anat fent. 
Us envio el link al vídeo que vàrem veure en la reunió virtual.

¡Hola gatets y familias! 
Hemos llegado al final del curso y con ello, al final del ciclo. ¡El año que viene estaréis en primero! 
Aquí acaba nuestra aventura juntos. A partir de ahora tendréis otra maestra y llega el momento en que os tengo que decir adiós. Tal y como os digo en el vídeo de despedida, ha sido un placer ser vuestra maestra, conoceros y compartir tantas cosas juntos. Siempre os llevaré en mi corazón y me tenéis siempre para lo que necesitéis Os tengo guardados un montón de abrazos, tengo ganas de ver los pasillos llenos de vuestras risas y vuestra alegría. Ojalá pronto todo vuelva a ser tan normal como bonito, con las cosas que un ordenador no nos podrá nunca aportar. Gracias también a vuestras familias por ser tan eseciales, tan colaboradoras, tan partícipes de todo lo que hemos ido haciendo. Os envío el link al vídeo que visionamos en la reunión virtual. 

Us deixo aquí la orla que ens ha fet el pare d'Iván i de la qual tendreu una còpia en setembre amb les vostres feinetes i coses que us esperen al cole per quan tornem. 
Os dejo aquí la orla que nos ha hecho el padre de Iván y de la cual tendréis una copia en septiembre esperando con vuestros trabajitos y cosas que os esperan en el cole para cuando volvamos. 
Durant la setmana que ve us aniré telefonant per saber de vosaltres i acomiadar-me. Qui hagi tengut dificultats per consultar les notes, durant la propera setmana intentaré ajudar-vos a aconseguir veure-les. Són les mateixes que el trimestre anterior ja que no hi ha hagut tercera avaluació a efectes de qualificacions sinó "ordinària" una mitja entre la primera i segona avaluació.


Durante la semana que viene os iré llamando para saber de vosotros y despedirme antes del verano. Quien haya tenido dificultades para consultar las notas, durante la próxima semana intentaré ayudaros a verlas. Son las mismas que el trimestre anterior ya que no ha habido tercera evaluación a efectos de calificaciones sino "ordinaria", una media entre la primera y segunda evaluación. 

Mil gràcies gatets, fins molt aviat!


Cap comentari:

Publica un comentari