dimecres, 4 de novembre del 2020

TREBALLEM ELS COLORS

Queridas familias:

Vamos a trabajar los colores en clase. Como punto de partida utilizaremos el cuento “El lobo que quería cambiar de color” y ahora queremos elaborar unos murales de los diferentes colores y por eso necesitamos vuestra colaboración. Tendréis que buscar por casa 2 o 3 elementos de cada uno de estos colores: ROJO, VERDE, AZUL Y AMARILLO.

¿Qué tipo de materiales?

Tapones, pinzas, objetos pequeños, pequeños juguetes que no vayáis a usar, algún recorte de alguna revista, cartones de productos donde el color en cuestión prevalezca, lo que se os ocurra (ver ejemplos)

Observaciones:

  • El material que aportéis no puede ser perecedero.
  • El material deberá traerse en una bolsa de plástico con el nombre y quedará en cuarentena y será desinfectado por nosotras para poder elaborar el mural. Por esta razón es importante aportarlo en las fechas estipuladas para poder respetar la cuarentena.
  • El material no volverá a vuestras casas.

Os mostramos algunos ejemplos de lo que queremos hacer para que tengáis idea de lo que necesitamos.

 

Estimades famílies:

Anem a treballar els colors a la classe. Com a punt de partida farem servir el conte “El llop que volia canviar de color” i ara volem elaborar unes plafons dels diferents colors per això necessitem la vostra col·laboració. Haureu de buscar per casa 2 o 3 elements de cadascun d’aquests colors: VERMELL, VERD, BLAU I GROC.

¿Quin tipus de materials?

Taps, pinses, gomes del cabell, objectes petits, petites joguines que no aneu a fer servir, algun retall de revista, cartrons de productes  on el color que voleu ressaltar pevaleixi...el que se us acudeixi (veure exemples)

Observacions: 

  • El material que aporteu no pot ser perible (no aliments).
  • El material haurà de portar-se en una bosseta de plàstic amb el nom que quedarà en quarantena i serà desinfectat per nosaltres per a poder confegir el mural. Per aquesta raó és important aportar-lo en les dates estipulades per poder respectar la quarantena.
  • El material no tornarà a les vostres cases.

Us mostrem alguns exemples del que volem fer per a què tingueu idees d’allò que necessitem.

D’aquest mural no faríem servir ni la  poma ni la pebrera ni el carabassí. 😉



En aquesta no servirien els plàtans. 😉


LA DATA PER DUR EL MATERIAL ÉS : DILLUNS 9 DE NOVEMBRE


LA FECHA PARA TRAER EL MATERIAL ES: LUNES 9 DE NOVIEMBRE


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ELS NOSTRES POEMES