dimarts, 18 de maig del 2021

MICOS. EL PROTAGONISTA

 Estimades famílies! 

Hem arribat al final de l'activitat del protagonista. L'activitat ha estat un èxit i ens ha servit per aconseguir assolir els objectius que ens havíem plantejat:

  • Ens hem conegut millor
  • Els infants han explicat oralment aspectes que connecten directament amb les seves emocions. 
  • Ens hem escoltat amb gust i interès. Hem crescut com a grup. 
  • Vosaltres famílies heu pogut col·laborar des de casa, aportant amb les fotografíes, els vídeos i les seves pertinences una visió molt polida dels vostres infants i de lo estimats que són per vosaltres. 
Moltes gràcies famílies per la vostra col·laboració. Ha estat indispensable. 

A continuació teniu les fotos del protagonista de cadascun d'ells. Hem preparat un mural molt polit a la classe en el qual Eva i jo hem transferit a fusta una imatge d'ells davant del graffitti de l'entrada de l'escola. Els infants aguardaven amb tota l'il·usió "aparèixer" en aquest mural. Una altra vegada, mil gràcies! 

Queridas familias. 

Hemos llegado al final de la actividad del protagonista. La actividad ha sido un éxito y nos ha servido para conseguir alcanzar los objetivos que nos habíamos planteado:

  • Nos hemos conocido mejor. 
  • Los niños y niñas han explicado oralmente aspectos que conectan directamente con sus emociones. 
  • Nos hemos escuchado con gusto e interés. Hemos crecido como grupo. 
  • Vosotras, familias, habéis podido colaborar desde casa, aportando con las  fotografías, vídeos y sus pertenencias una visión muy bonita de vuestros hijos/as y lo queridos que son por vosotros. 

Muchas gracias familias por vuestra colaboración. Ha sido indispensable. 

A continuación tenéis las fotos del protagonista de cada uno de ellos. Hemos preparado un mural muy bonito en el que Eva y yo hemos transferido a madera una imagen de ellos frente al graffitti de la entrada del colegio. Los niños/as aguardaban con mucha ilusión "aparecer" en este mural. Otra vez, mil gracias! 

ALEJANDRO




ÁLVARO




ANAÏS



CHLOE




DAVID




GALA




HUGO




JÚLIA




MARC




NEREA




OLIVER




ONA 




THIAGO


PILAR





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ELS NOSTRES POEMES