dimarts, 8 de juny del 2021

MICOS. TALLER DE PINTORS

 Durant el trimestre, una vegada a la setmana hem convertit la nostra classe en un taller de pintura i els infants han pogut experimentar amb diferents materials i tècniques. 

La dinàmica del taller ha estat, mostrar inicialment les propostes, després fixar algunes normes i després, posar-nos a pintar. Els infants van escrivint el seu nom als fulls per tal de fiançar aquest hàbit. Poden anar lliurement a les propostes amb la condició que hi tinguin espai, sinó saben que poden anar a una altra i després tornar-hi. 

Durante el trimestre, una vez a la semana hemos convertido nuestra clase en un taller de pintura y los niños han podido experimentar con diferentes materiales y técnicas. 

La dinámica del taller ha sido, mostrar inicialmente las propuestas, después fijar algunas normas y finalmente, ponernos a pintar. Los niños/as van escribiendo su nombre en las hojas con el fin de afianzar este hábito. Pueden ir libremente a las propuestas con la condición de que tengan sitio, sino saben que pueden ir a otra y después volver. 

El que hem pogut observar és que l'experimentació és fonamental en aquesta etapa i prima més que el resultat. Per ser infants tan petits fan un ús molt adient del material i l'usen amb molta desenvoltura. 

Lo que hemos podido observar es que la experimentación es fundamental en esta etapa y prima más que el resultado. Para ser niños de tres años, hacen un uso muy adecuado del material y los usan con mucha desenvoltura. 

En el suro podreu veure una mostra de les propostes que no són efímeres (com pintar al terra o pintar amb les mans amb paper continu). 

En el corcho podréis ver una muestra de las propuestas que no son efímeras (como pintar en el suelo o pintar con las manos en papel contínuo)

A continuació podeu veure fotos del taller. 

A continuación podéis ver fotos del taller. 


Els infants...

Han pintat amb aquarel·les.


Han pintat amb tèmperes al cavallet










Han pintat amb guixos a les estores del terra. 


Han pintat a la veleda en vertical. 




Han pintat amb baletes




Han pintat amb dits i mans sobre paper continu. 








Han fet plantilles. 










Han pintat amb guixos mullats i tèmperes sòlides.. 




Han estampat amb cartrons i altres materials. 


En definitiva han gaudit i nosaltres amb ells. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ELS NOSTRES POEMES