diumenge, 19 de setembre del 2021

PRIMERS DIES

 Hola famílies! Ja tornem a estar per l'escola, emplenant-la de la nostra vida, les nostres activitats, les nostres relacions...

Els infants s'han  retrobat amb els seus companys i amb mi, han conegut a dos nous companys, Enzo i Sergi i es van adaptant al nou espai i materials. 





Poc a poc, anem recordant rutines del curs passat i afegint-hi dificultat o reptes per continuar evolucionant. Estem compartint les fotografies de l'estiu i anam fent un mural molt polit on queden plasmades totes les seves vivències. 














Han fet uns penjadors molt coloristes per les seves motxilles. 





















Aquests primers dies han estat de presa de contacte. Han conegut a Betty d'anglès i a David en la sala de psicomotricitat. El dilluns, o sigui demà, coneixeran na Naomi la mestra de música. 

  • Per ara el dia assenyalat per fer psicomotricitat és el divendres després del pati. Tindrem un altre dia que us diré aviat. 
  • La música amb especialista la faran els dilluns després del pati. 
  • L'anglès el faran dimarts, mitja hora i el dijous una hora amb na Betty. 
Aquesta setmana vinent continuarem introduint activitats a les rutines, farem propostes noves, escoltarem nous contes i cantarem noves cançons. Us continuarem informant. Gràcies per estar sempre. 

Recordau dur les fotos de l'estiu si no ho heu fet. Gràcies! 
Unes quantes fotos més

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ELS NOSTRES POEMES