diumenge, 3 d’octubre del 2021

DARRERES SETMANES DE SETEMBRE

 Hola famílies! 

Per aquí continuem fent-nos al nou espai, a les noves activitats i les noves rutines. Petites coses han canviat respecte al curs anterior i la nostra maduresa ens permet assolir dinàmiques més complexes. 

Hem fet un mòbil per les finestres de peixos embolicant llana al voltant d'uns peixos de cartró. 












Per ara estem fent música els dilluns amb na Naomi. 



Ja sabeu que a part d'això fem molta més música. Per ara també ens estem elaborant un cançoner . Memoritzar, lletres, ritmes i melodies els estimula molt. Estam cantant molt aquestes cançons que us poso a continuació.





Estam cantant-les sense el suport de la pissarra digital però us les poso aquí perquè així ells us les podran cantar. 
També hem cantat molt la de la serp que camina pel bosc i ens hem fet una de hamabeads. 




També anem a psicomotricitat dos dies per setmana, dilluns i divendres. La sala de psicomotricitat és una oportunitat per avançar a nivell motriu i crear vincles diferents amb els companys. Els encanta. 







Per ara no estem fent anglès perquè malhauradament la mestra està de baixa. Tan aviat com s'incorpori reprendrem les classes. 


Estem recordant els nostres jocs de l'any passat, les nostres idees, i anem donant-les noves formes. Tenim el nostre plafó de l'assemblea acabat i hem afegit dificultat a l'encarregat que ara ha d'escriure els números dels que falten i són a classe i el dia de la setmana i l'esmorzar. 



El mural de l'estiu està finalment acabat. Els infants han gaudit molt podent expressar les seves vivències i ara les fotos són compartides al mural amb gust i interès. 



Amb la vostra ajuda, ja hem fet el nostre testimoni. Aquest moment de compartir ens ajuda a crear un sentiment de grup i de coneixement entre nosaltres que és molt beneficiós pel bon clima a l'aula. Les cares de curiositat eren molt polides de veure i la satisfacció dels infants per posar una part d'ells en aquell pot també. Hem fet el llistat on han anotat cadascun el que han ficat. 
















Famílies, ja sabeu que estic aquí per escoltar-vos. Qualsevol, dubte, suggeriment, preocupació, idea que tengueu estaré encantada d'escoltar-la. 




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ELS NOSTRES POEMES