dimarts, 8 de febrer del 2022

TARDOR I MICO-PAL

Hola famílies! 

Publico aquesta entrada que tenia endarrerida i properament, més. 

Publico esta entrada que tenía atrasada y próximamente, más. 

 Amb aquesta darrera setmana de novembre donem per finalitzada les feinetes que hem fet al voltant de la tardor. 

En la útlima semana de noviembre, damos por finalizado el trabajo realizado sobre el otoño. 














Hemos aprendido vocabulario, recitado dichos populares, jugado al bingo del otoño, aprendido canciones...y hemos leído una historia fantástica que nos ha encantado y de la cual ha surgido una bonita exposición. 

Hem après vocabulari, recitat dites, jugat al bingo de tardor, après cançons...i hem llegit una història fantàstica que ens ha encantat i de la qual ha sorgit una bonica exposició. 

És molt agraït treballar amb les seves ganes, la seva motivació i connectar amb la seva emoció. 

Es muy agradecido trabajar con sus ganas, su motivación y conectar con su emoción. 

Hem vist la història online i en conte, en anglès i en català i després, amb els pals, hem dissenyat un personatge que ens ha fet tant feliços que els hem volgut compartir amb vosaltres. Els noms que trien pels pals denoten la connexió amb els seus gustos i interessos. Tenen noms dels seus personatges preferits, germans o inclús amics de l'escola. 

Hemos visto la historia online y en cuento, en inglés y catalán y después, con los palos, hemos diseñado un personaje que nos ha hecho tan felices que los hemos querido compartir con vosotros. Los nombres que eligen para los palos denotan la conexión con sus gustos, e intereses. Tienen nombres de sus personajes preferidos, hermanos y hermanas e incluso amigos del colegio. 

 En el procés de confecció del pal s'escolten les seves idees i propostes individualment i poc a poc se li dona la forma que ells volen. Nosaltres les mestres som les executores de les seves idees. ja que aferrar els accesoris amb la pistola de silicona és impossible per ells i elles. 

En el proceso de confección del palo se escuchan sus ideas y propuestas individualmente y poco a poco se le da la forma que ellos quieren. Nosotras las maestras somo las ejecutoras de sus ideas, ya que pegar los accesorios con pistola de silicona es imposible para ellos. 


















Es un proceso muy divertido y enriquecedor, donde aprenden a dar valora a su creación, y a la valorar la de los demás desde el respeto y la admiración. Poder enseñaros lo que han hecho a vosotros ha sido del todo mágico y una cosa que echamos mucho de menos por la situación COVID. 

És un procés molt divertit  i enriquidor, on aprenen a donar valor a la seva creació i a valorar la de la resta des del respecte i l'admiració. Poder mostrar allò que han fet a vosaltres ja és del tot màgic i una cosa que trobem molt a faltar per la situació COVID. 







Visitant els homes i dones pal dels nostres "vesins". Primera vegada que entram a la seva aula. Ells ens han d'esperar fora. 













































Moltes gràcies per participar i col·laborar famílies. 

Muchas gracias por participar y colaborar familias. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ELS NOSTRES POEMES