dissabte, 11 de juny del 2022

ACTIVITATS DE LA PROPERA SETMANA

 Famílies, aquí us deixo un recull de les coses que ens han proposat fer els infants durant els próxims dies i les que hem pensat nosaltres. 


Durant tres dies farem tallers amb els companys del cicle. Farem un taller de massa d'arena, un musical i una aula de la foscor amb diferents propostes.  Els tallers seran abans del pati. Després del pati, estarem a les nostres aules continuant amb la resta de propostes educatives. 
El dimecres, a banda de fer els tallers, després del pati buscarem un "tresor" amb les indicacions de l'aranya Ramona. Ja vàrem fer una gymkana en el primer trimestre en Halloween, en el segon trimestre amb els dracs i ara en el tercer, ens han demanat una més. 
No contents amb una pokeball....ara volen una tipo Rayo. No sé que sortirà...però ho intentarem. A més volen jugar a circuits amb baletes. En tenim dos a l'escola però si algú té alguna joguin d'aquest tipus estaria genial compartir-la aquell dia.  El covid també ens va llevar l'activitat de "cuinar" junts. Ara que ja no hi ha restriccions farem aquesta recepta fàcil que sempre triunfa. 
La primera edició de la festa de la foscor en la sala de psico sen's va quedar curta o sigui que ara anam a per una segona. Recordeu portar les llanternes. 
Els infants varen dur un paper explicant aquesta activitat el divendres. L'activitat estarà animada pel mag Albert. Hi haurà un canó d'espuma, música i aigua. Necessiten: 6€ que s'hauran d'entregar a la tutora en un sobre amb el nom. Banyador, ulleres, crema solar posada i sabates tipus xancles que es puguin remullar. Tovallola. Recordeu marcar tot amb el nom. 
Aquest dia Eva i jo prepararem unes propostes semblants a les de l'any anterior. Els infants podran jugar a pescar "patos", jugar amb gel, amb orbeez, comprovar sura, no sura, etc. Els infants hauran de portar: sabates que es puguin remullar i una muda completa en la motxilla. 

I arribem a final de curs. Doble funció, matinera i tardana. Esperem que vengueu tots i que no us fixeu molt en la coreo del ball sinó en lo bé que s'ho passen. 😂

Moltes gràcies famílies. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ELS NOSTRES POEMES