dilluns, 12 de desembre del 2022

RESUM DEL PRIMER TRIMESTRE. PRIMERA PART.

 Estimades famílies. Durant aquest trimestre hem fet molta feina i molt variada. Perdonau-me per no haver-vos tingut al corrent. Intentaré avançar-vos els continguts del segon trimestre en una propera entrada. 

Durant els primers dies d'escola vàrem acondicionar la nostra nova aula. Vàrem decorar penjadors, calaixeres, vàrem jugar amb els nous materials i fet dinàmiques per reconstituir-nos com a grup. 























Els massatges són molt bona estratègia per establir aquest vincle amb els companys i sempre ens treuen un somriure. També vàrem passar moooooolta calor.


Vàrem aprendre a reciclar en un tres i no res amb ajuda de les nostres papereres personalitzades i vaig notar tot d'una que molts d'ells és un hàbit que treballen a casa perquè ho fan molt bé des del començament. Us presentem a Plastiquet, Paperona, Marrano i Platanano. 


Vàrem replantar les nostres suculentes i les seguim cuidant i a més tenim un racó de cargols ja que Óliver ens va dur una classe i des de aleshores en cuidem a 4: El Pare, Claret, Fosquet i el Bebè. 














En el racó dels cargols els infants fan una observació molt minuciosa dels seus hàbits, del que mengen, els dibuixen, es fixen en els seus detalls...sorgeixen converses molt interessants i ens fem càrrec d'uns éssers vius. 



Una altra activitat que vàrem reprendre tot d'una i que no deixa de sorprendre'm a la classe és la de "les nostres joguines" tant per la seva manera de compartir tan desinteressada com pels interessos que es generen amb les joguines dels companys. 













Durant el primer trimestre hem celebrat els aniversaris de Júlia, Álvaro Hugo i Enzo. 
Durant aquesta setmana continuaré publicant el que hem treballat aquest trimestre. 
Gràcies famílies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ELS NOSTRES POEMES