dimarts, 19 d’octubre del 2021

INFORMACIONS DIVERSES I COL·LABORACIÓ

Hola famílies! 

Aquest post és per donar-vos diverses informacions d'activitats que tindran lloc en els propers dies i per les quals necessitem la vostra col·laboració:

El dijous 21 anem a l'Aquarium i a passar el matí a Cala Gració. L'excursió és gratuïta i per aquest motiu he oblidat entregar-vos les autoritzacions. Demà sense falta us les dono i us les recullo en el moment si voleu i podeu. Als que van a matinera i menjador, m'encarregaré de que us arribi. Perdonau! 

Recordeu posar-los roba còmoda, crema solar posada, gorra, bocata aigua i joguines de platja que càpiguen dins la motxilla

 Hola familias! 

Este post es para daros diversas informaciones de actividades que tendrán lugar en los próximos días:

El jueves 21 vamos al Aquarium y  a pasar la mañana a la playa de Cala Gració. La excursión es gratuita y por ese motivo se me ha olvidado entregaros las autorizaciones. Mañana sin falta os la doy y recojo en el momento si queréis y podéis. A los que van a matinera y comedor, me encargaré de hacérosla llegar. Perdonad.. 

Recordad ponerles ropa cómoda, crema solar puesta, gorra, bocata, agua y juguetes de playa que les quepan en su mochila. 

Próximament també els vostres fills duran a casa una lletra que podeu decorar com us agradi, de la manera més creativa possible. Ells i elles són els "padrins" d'aquestes lletres, les hauran triat per alguna raó significativa per ells. Heu de tornar-les fins al dia 2 de novembre en el sobre de paper que us les dono per a què hi hagi una mica de misteri. Aquí van alguns exemples pero tot val. La vostra imaginació i la dels vostres fills al poder! 

Próximamente también los niños traerán a casa una letra que podéis decorar como os guste, lo más creativamente posible. Ellos y ellas son los "padrinos" y "madrinas" de estas letras, las habrán elegido por alguna razón significativa para ellos. Tenéis para devolverlas hasta el día 2 de noviembre, dentro del sobre de papel que os doy para mantener e misterio, así tenéis el puente por si lo necesitáis para decorarla. Aquí van algunos ejemplos, pero todo vale. Vuestra imaginación y la de vuestros hijos al poder! 











Continuam necessitant fulles seques i a part necessitem un pal per crear un personatge amb ell. Ha de ser un pal bastant robust. Només un pal per nen. La mida ha de ser de una mica més que un pam d'alçada, gairebé dos. El necessitarem a partir del 2 de novembre. Tenc un exemple a classe si me'l demaneu. 
Continuamos necesitando hojas secas y a parte necesitamos un palo para crear un personaje con él. Tiene que ser un palo bastante robusto. Sólo uno por niño de un poco más de un palmo de altura. Lo necesitaremos a partir del día 2 de noviembre. Os enseñaré el tipo de palo que es si me lo pedís. En clase tengo un ejemplo. 

La setmana que ve, i amb això ja acabo, tenim dos dies especials (encara que especials ho són tots 😊)
El dijous 28 celebrarem per primera vegada en Infantil, Halloween. Això és així perquè degut a les restriccions no es pot celebrar la tradicional festa de Halloween de l'AFA a l'escola. Als infants els agrada molt celebrar aquesta festa amb els seus companys i companyes i per aquest motiu podran venir disfressats de casa. A part, Eva i jo prepararem una gymkana pel centre per fer el dia més divertit. 

La semana que viene, y con esto ya acabo, tenemos dos días especiales (aunque especiales lo son todos 😊) 
El jueves 28 celebraremos por primera vez en Infantil, Halloween. Esto se debe a que las restricciones impiden hacer la tradicional fiesta de Halloween de la AFA y a los niños y niñas les gusta compartir esta fiesta con sus amigos. Por este motivo podrán venir disfrazados de casa. A parte, Eva y yo prepararemos una gymkana por el centro para hacer el día más divertido. 

El divendres 29 celebrarem la nostra tradicional festa de la Trencada amb la castanyera, un conta-contes i els fruits secs que vosaltres poseu als seus tàpers. No es podran compartir els fruits secs com a altres anys. A part dels fruits secs, per favor poseu el iogurt del divendres. 

El viernes 29 celebraremos nuestra tradicional fiesta de la Trencada con la Castanyera, un cuentacuentos y los frutos secos que vosotros pongáis en una táper individual para ellos. No podran compartir los frutos secos. A parte de los frutos secos, por favor poned el yogur de los viernes. 
 
Y habiéndoos dado todas estas informaciones, me voy a haceros un resumen de lo que estamos haciendo estas semanas. Un abrazo fuerte! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ELS NOSTRES POEMES