dijous, 21 d’octubre del 2021

PRIMERA QUINZENA OCTUBRE

 Estimades famílies! 

Compartim amb vosaltres algunes de les nostres activitats. 

Per una banda, n'Eva i jo hem dissenyat unes activitats a fi de que els infants vagin adquirint vocabulari per descriure objectes de la seva vida quotidiana. Així fan ús d'adjectius que defineixen les qualitats dels objectes per així poder esbrinar quines coses s'amaguen a les diferents propostes. 

Per una banda tenim els globus sensorials

Els infants manipulen uns globus i han de pensar què hi ha a dintre recolzats per unes imatges. Això fa que facin servir la seva capacitat sensorial però també la deducció, anticipen quins queden per col·locar, etc. Dins dels globus hi havia aigua, slime, farina, sprinkles, picarols, pedres, copines, un petit Gatuno, Hamabeads, etc. 





Aquesta activitat els ha encantat i ja estem pensant en fer una altra edició amb noves coses als interiors dels globus. Se us acudeix alguna? Necessitem 14 idees més 😝


Una altra activitat que fem tots els dimecres és el TOCA TOCA. Hem preparat una capsa amb dos forats per on ells i elles fiquen les mans i manipulen un objecte que hem col·locat prèviament. Amb la manipulació han d'intentar saber què és. Si no ho endevinen nosaltres els ajudam i després ells donen pistes als companys per que ells ho endevinin en base a la descripció. Els encanta i cada setmana esperen ansiosos a qui li tocarà.


Després d'aquesta activitat sempre fem una feineta on han d'escriure el seu nom, allò que hi havia  a la capsa i dibuixar-ho. 



Aquestes setmanes les dediquem a la tardor i les celebracions d'aquesta estació. 









Treballem vocabulari, expressió plàstica, cançons, moltes cançons! Continuem amb el nostre cançoner. Us les poso aquí per a què pogueu cantar-les amb ells. 






 I així com aquestes cançons no les solem mirar a la pantalla, si mirem musicogrames. Per ara hem vist aquest de Saint-Saëns que es titula l'aquari i la de Vivaldi de la tardor. Els agrada aquest tipus de música i les imatges que l'acompanyen. 


Hem celebrat l'aniversari de Júlia també! El primer aniversari d'aquest curs escolar! 
Només ens queden dos companys per cumplir  i ja tots tendran 4 anys! 




I en el pròxim post, més! Gràcies famílies! 💗


1 comentari:

  1. Pilar, no es veuen quines són ses cançons, ho pots mirar? Ni el músico grama... Gràcies per ses fotos!

    ResponElimina

ELS NOSTRES POEMES